Fanfara canta de Ziua Europei

De Ziua Europei, sarbatorita pe 9 Mai, state precum Spania, Olanda, Franta, Italia, Malta, Bulgaria, Polonia, Elvetia, Marea Britanie si Turcia au acceptat invitatia Primarului General al Capitalei de a se alatura fanfarei militare romane, reprezentate de Muzica Reprezentativa a Armatei si Fanfara Pompierilor ISUMB intr-un eveniment de exceptie.

Festivalul Muzicilor de Fanfara – care va avea loc in zilele de 9 si 10 mai, in urmatoarele locatii: Piata Unirii, Piata Universitatii, Centrul Istoric, Cercul Militar, Parcul Cismigiu si Piata Constitutiei – va consta intr-o serie de concerte sustinute de formatii de muzica de fanfara precum:

Historical Military Band (Turcia)
Band Flutes and Drums (Elvetia)
Scottish Pipe Band (Scotia)
Banda Real de Gaitas Principe de Asturias de Oviedo (Spania)
Pipes and Drums Band (Malta)
Military Band (Bulgaria)
Female Orchestra Belle Epoque (Polonia)
Bersaglieri Military Band (Italia)
Marching Band (Polonia)
Navy Music Band (Polonia)
Triuggio March Band (Italia)
Music Band (Croatia)
Firemen Band (Polonia)
Bagade Breton (Franta)
Military Royal Band (Marea Britanie)
Bycicle Band (Olanda)

In ziua de 9 mai, intre orele 17.00 – 20.00, in punctele cheie ale orasului vor fi sustinute concerte inedite. Bucurestenii vor avea ocazia sa asiste la reprezentatii unice ale trupelor romanesti si straine prezente la eveniment.

Sambata, 10 mai, de la ora 12.00, toate fanfarele invitate la Bucuresti vor porni intr-un mars al sarbatorii, care se va desfasura pe traseul Piata Unirii – Piata Constitutiei si care se va incheia cu spectacolul celor 18 formatii invitate. Spectacolul din Piata Constitutiei va incepe de la ora 12.30.

Accesul la evenimentele din cadrul Festivalului Muzicilor de Fanfara este gratuit.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.