“Figaro” prinde viata la Opera Comica pentru Copii

Daca Rossini a istorisit intamplarile lui Figaro in capodopera sa “Barbierul din Sevilla”, iar Mozart a compus inegalabila partitura “Nunta lui Figaro”, un numar considerabil de alti compozitori au creat opere similare. Unul dintre ei a fost Giovanni Paisiello, a carui opera va prinde viata in luna mai pe scena OPEREI COMICE PENTRU COPII, in versiunea adaptata special pentru micii spectatori, sub titlul “Figaro”.

Spectacolul povesteste intamplările hazlii ale contelui Almaviva indragostit de tanara si frumoasa Rosina, pe care in cele din urma reuseste sa o ia de sotie, ca urmare a intamplarilor puse la cale de iscusitul Figaro.

In toate zilele de luni si marti ale lunii mai (5-6, 12-13, 19-20 si 26-27), de la orele 11.00 si 13.00, va veti amuza cu personajele intruchipate de artistii teatrului bucurestean: Oana Serban, Mirela Deaconu, Ioana Bitere, Andrei Lazar, Stefan Schuller, Fang Shuang, Lucia Racoveanu, cu participarea ansamblului SERIOSO. Spectacolul poarta semnatura lui Traian Savinescu, regizor artistic al Teatrului de Papusi “Puck” din Cluj-Napoca.

Pentru rezervarea biletelor, sunati la numarul de telefon 021/319.28.19, de luni pana vineri intre orele 9.00 – 16.00. Biletele pot fi cumparate de la casa de bilete, pe baza rezervarii anterioare sau in limita locurilor disponibile, cu o ora inainte de inceperea spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.