Rosu la semafor? Verde la carti!

2014 este an aniversar pentru Litera, iar 3 mai este data exacta la care editura implineste 25 de ani de existenta. Litera va sabatori aceasta zi speciala prin campania intitulata “Rosu la semafor? Verde la carti!”, asadar, pe 3 mai, daca te afli in intersectie la volanul masinii tale, poti avea parte de o surpriza frumoasa: o carte cadou.

Campania “Rosu la semafor? Verde la carti” se va desfasura sambata, 3 mai, in intervalul orar 11:00 – 18:00, in principalele intersectii ale celor mai importante 25 de orase din tara. Vor fi oferite carti in fiecare oras, iar volumele alese fac parte din colectiile consacrate ale editurii: Biblioteca pentru toti, Bestseller international, Biografii, Biblioteca pentru toti copiii, IQ230, Thriller.

“3 mai este o zi speciala pentru Litera si am ales sa o sarbatorim in strada. De ce in intersectii si de ce conducatori auto? Deoarece avem ambitia ca, anul acesta, sa ajungem in toate locurile unde credem noi ca ar putea fi bine primita cartea: am fost in scoli, gradinite, licee, sali de spectacole, am iesit cu cartile in plina strada… Asadar, sambata nu va grabiti sa traversati intersectia, caci rosu la semafor poate insemna verde la carti. La carti Litera.” (Marin Vidrascu, director executiv Litera)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *