Tudor Gheorghe se razvrateste si in 2014 cu spectacolul „Degeaba”

Tudor Gheorghe rescrie si in acest an mesajul sau de razvratire fata de situatia politica din Romania in spectacolul fenomen „Degeaba”, sustinut cu casa inchisa de peste cinci ani. Artistul respecta traditia si in 2014 si va reveni pe scena Salii Palatului in data de 22 decembrie, avand alaturi o orchestra impunatoare, un grup coral si o trupa rock.

Intr-o tara a confruntarilor permanente si a neajunsurilor, un singur mesaj reuseste sa ii cutremure si in acelasi timp sa ii adune intr-un singur loc pe romanii care nu si-au pierdut speranta, si traiesc la intensitate maxima emotiile puternice transmise in cadrul unui act cultural veritabil de Tudor Gheorghe, unul dintre valorosii oameni de cultura din Romania.

Maestrul revine de aceasta data cu un repertoriu imbogatit, adaptat noilor elementele instalate in peisajul politic autohton, un spectacol unic, imperial prezentat in maniera sa inconfundabila alaturi de orchestra simfonica alcatuita din peste 70 de instrumentisti desavarsiti, un grup coral si o trupa rock, sub bagheta dirjiorului Marius Hristescu.

Biletele sunt disponibile la stand-ul VreauBilet din Unirea Shopping Center etj. 2, in magazinele EuroGsm, la Libraria Eminescu (D’Arte Foto), la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.