Sa ne intoarcem in trecut: Balul Bucurestiului Interbelic

Iti place sa porti tinute retro? Ti-ai dori sa calatoresti in trecut? Te fascineaza perioada interbelica si Bucurestiul “de altadata”? Fundatia Calea Victoriei te invita la Balul Bucurestiului Interbelic din 22 mai, ora 20.00, in fastuosul Palat al Cercului Militar National, sa intri in atmosfera petrecerilor din anii treizeci, in ritmuri de jazz, tango, charleston si foxtrot.

Atmosfera petrecerii va fi animata de sketchurile gazdelor noastre, actorii de comedie Smaranda Caragea si Nae Alexandru, care vor da viata unor personaje din epoca. Programul Balului include demonstratii de dansuri de epoca, muzica din anii ‘20-‘30, masa festiva, multa socializare si amuzament. La aceasta petrecere eleganta poti castiga un premiu, daca te remarci printre cei mai dezinvolti dansatori sau ai unul dintre cele mai bune costume de epoca.

Balul, derulat sub Inaltul Patronaj al Principesei Margareta, este un eveniment marca Fundatia Calea Victoriei, organizat in colaborare cu Cercul Militar National. Aflat la cea de-a V-a editie, Balul este una dintre manifestarile culturale care sarbatoresc capitala si promoveaza istoria si cultura orasului, in cadrul festivalului Luna Bucurestilor (9 mai – 9 iunie).

Taxa de participare la Bal este 150 lei. Inscrierile se pot face la bal@victoriei.ro. Mai multe detalii gasiti pe site-ul www.balulinterbelic.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.