Rares Totu’s Midnight Sun canta in cadrul ARCUB 18 ani

Seria de evenimente aniversare ARCUB 18 ani include concertul de jazz Jimi Hendrix special night sustinut de binecunoscutul trio Rares Totu’s Midnight Sun, pe 24 mai, de la ora 20.00, pe scena ARCUB. Concertul marca Jazzaj este un concept inedit prin abordarea muzicii lui Jimi Hendrix, din perspectiva hard blues/blues rock, imbinata cu Texas hard blues.

Rares Totu’s Midnight Sun este un proiect initiat de Rares Totu, desemnat Chitaristul anului atat in Romania, cat si in Ungaria si o prezenta constanta a festivalurilor de blues si jazz din tara si din Europa. A fost component si colaborator al grupurilor Compact, Semnal M, Rodion GA, Progresiv TM si a cantat in deschiderea concertelor mai multor trupe importante precum Deep Purple, Uriah Heep, Iron Maiden, Winger sau Animals. Alaturi de Adi Tetrade, Raul Kusak si Sebi Joo, a infiintat prima trupa de gen din Romania, de dupa revolutie.

Sebi Joo, basistul trio-ului Rares Totu’s Midnight Sun este laureat al mai multor concursuri internationale, stapanind la fel de bine finetea jazzului si explozia rockului. A cantat la cel mai prestigios festival de jazz din lume, la Montreux.

Constantin Barbaselu este un tanar, dar foarte talentat tobosar, cooptat in trio-ul Rares Totu’s Midnight Sun, care s-a remarcat initial in trupa Trenul de Noapte si care a cantat pe cele mai mari scene de rock din tara.

Proiectul Rares Totu’s Midnight Sun este rezultatul maturitatii artistice dobandite de artistii sai initiatori de-a lungul timpului, care continua sa-si surprinda publicul prin momentele de improvizatie, de virtuozitate, dar si de sensibilitate exploziva. Jimi Hendrix special night este ocazie unica de a intalni pe aceeasi scena talentul chitaristic al lui Rares Totu si un repertoriu apartinand legendarului Jimi Hendrix.

Biletele la concert pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste, nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro. Pretul unui bilet este de 35 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.