Compania de teatru Yllana aduce PaGAGnini la ARCUB

De-a lungul celor 23 de ani de activitate, compania de teatru Yllana a produs 21 de spectacole, puse in scena de peste 2000 de ori. Actorii companiei au jucat in 32 de tari, distrand peste 1 milion de oameni. Unul dintre cele mai indragite proiecte este PaGAGnini, un show muzical instrumental, care insufleteste valoroase opere muzicale, apeland la comedie. Spectacolul va fi montat si pe scena ARCUB, in data de 26 mai, de la ora 20.00, si completeaza maratonul evenimentelor aniversare.

PaGAGnini este mai mult decat un concert. Este un spectacol in care muzicienii canta, danseaza, rad, plang si interactioneaza cu publicul, transformand show-ul intr-o comedie avand ca protagonisti vioara si violoncelul, care se transforma in mod spontan in alte instrumente. Pe tot parcursul show-ului, virtuozul violonist Ara Malikian, impreuna cu alti trei muzicieni talentati: Eduardo Ortega, Gartxot Ortiz si Fernando Clemente, nu se vor limita doar la interpretarea operelor de geniu ale lui Mozart, Pachelbel, Chopin si, bineinteles, Paganini, ci vor oferi clasicilor compozitori o ritmicitate unica, prin asocierea muzicii clasice cu genuri mai cunoscute, printre care rock si folk.

Geniul lui Paganini sta la baza constructiei show-urilor simpaticului cvartet, iar compozitiile sale complexe se regasesc in spiritul PaGAGnini. De asemenea, vor exista si momente in care artistii vor da un nou sens termenului de “muzica clasica contemporana”, prin introducerea unor piese care apartin faimoasei trupe U2 sau legendarului Serge Gainsbourg in repertoriul de recital.

Regizorii spectacolului au declarat ca totul a pornit de la ideea de a imbina stilul caracteristic de comedie nonverbala cu sunetele spectaculoase ale lui Ara Malikian pentru a construi un show ce balanseaza perfect cele doua lumi.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro. Pret bilet 35 lei.

Detalii despre programul celor 18 zile de evenimente din seria aniversara ARCUB 18 ani sunt disponibile pe site-ul www.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.