„Tu esti eu” se joaca in premiera la Godot

GODOT CAFE-TEATRU va invita vineri 6 iunie incepand cu ora 19.00 la premiera spectacolului „Tu esti eu”, dupa Murray Schisgal, regia Stefana Samfira, avandu-i in dstributie pe Madalina Anea si Paul Diaconescu. Durata spectacolului este de o ora si jumatate, iar pretul unui bilet este de 30 lei.

Intr-o seara ploioasa, un barbat rapeste o femeie, de pe strada. O sechestreaza. O ameninta. Ea incearca prin toate modalitatile sa scape. Nu reuseste. Usor, ei ajung sa se destainuie unul altuia. Apare chiar sindromul Stockholm – victima se indragosteste de agresor. Cei doi sustin acelasi discurs. Finalul: se mai intalnesc ? Depinde… Povestea se desfasoara intre momente de suspans, teroare, senzualitate, forta, teama si fragilitate. Este un caleidoscop de sentimente. Cele doua personaje sunt o radiografie vie a senzatiilor prin care o fiinta umana poate trece – de la agonie la extaz.

Textul este impartit in trei sectiuni care marcheaza trecerea timpului. Si daca porneste in cheie realista, ca un fel de thriller psihologic, pe parcurs se transforma intr-un spectacol de one-man-show care il delecteaza atat pe spectator cat si pe victima cu un tango memorabil si culmineaza cu un moment de step demn de scenele de pe Brodway. Finalul este la fel de surprinzator ca piesa insasi, lasandu-te sa ti-l imaginezi singur.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.