Billy Idol pregateste un album nou si o autobiografie pentru finalul lui 2014

Pe 29 iunie, Billy Idol revine la Bucuresti, iar o zi mai tarziu, pe 30 iunie, va canta in premiera la Cluj, pe stadionul Cluj Arena. Intre timp, artistul a facut o serie de marturisiri despre viitorul album, planuit sa apara undeva spre finalul lui 2014, cand muzicianul are de gand sa-si lanseze si autobiografia, intitulata „Dancing With Myself”.

„Am inceput deja sa punem piesele pentru album cap la cap”, a declarat veteranul punk rock pentru Billboard.com. „Cateva dintre ele sunt mai mult balade, dar se echilibreaza cu restul de piese alerte in stilul conscrat, sound-ul Idol pe care oamenii il stiu si-l asteapta. Este la fel de usor si la fel de dificil cum a fost intodeauna. O piesa noua seamana cu o tara necunoscuta… visezi la o lume care se concretizeaza la un moment dat. E in forma piesei. Inca gasesc acest lucru foarte interesant”. Billy Idol a inceput sa strecoare deja piese de pe noul album, precum „Ghosts In My Guitar” sau „Love and Glory”, in aparitiile live din ultima vreme.

Autobiografia sa, planificata sa apara tot in acest an, pare a se afla intr-un stadiu incipient. „Am parcurs trei sferturi din proces”, spune starul britanic, „acum suntem la momentul in care editam. Sunt amintirile mele (asta e, de fapt, o sursa de amuzament continuu pentru mine… pentru ca eu in realitate nu prea mi-amintesc nimic!)… Asa ca fragmentele pe care le-am tinut totusi minte povestesc despre cariera mea, despre iubri, despre muzica, despre drumul meu in viata, posibil cateva ganduri despre ce-am facut bine si ce-am facut gresit in trecut…”

Pana in preziua concertului de la Bucuresti, oragnizat de Events, biletele sunt disponibile la preturile de 160,5 lei (Regular) si 214 lei (Golden Ring), acestea din urma fiind aproape epuizate. Pe 29 iunie, la intrare, biletele Regular vor fi disponibile la pretul de 181,9 lei, iar biletele Golden Ring, daca mai raman, la pretul de 235,4 lei. Biletele se pot cumpara online pe www.eventim.ro, sau prin reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti). Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.