Cinema-Edu ii asteapta pe liceeni la o serie de filme altfel

Cinema-Edu impreuna cu echipa de film a liceului Lazar (LCA-LIGHTS!CAMERA!ACTION – Lazar Cinema Army) invita liceenii sa calatoreasca in lumea filmelor ALTFEL. Acum ca mediile sunt incheiate si grijile s-au evaporat, tinerii liceeni sunt asteptati pe 12 iunie, de la ora 18.30, la Noul Cinematograf al Regizorului Roman la o portie de ras si de suspans.

Spectatorii vor avea ocazia sa vada o selectie de scurtmetraje produse in intregime si regizate de liceenii cinefili ai Colegiului National „Gheorghe Lazar”, de la filme thriller-psihologice sau drame („The World from Above”, „Another Side of Heaven”) pana la serialul de comedie „Friendzone”, care s-a dovedit un mare success. Pe langa acestea vor fi prezentate peliculele castigatoare ale concursului Lazarul prin ochii mei si un documentar despre frumos, dragoste si fericire. La final vor exista dezbateri despre serial cu regizorul si actorii, intr-o atmosfera anternanta si degajata.

Dupa eveniment, spectatorii sunt asteptati la un after party impreuna cu echipa scurtmetrajelor. Intrarea este libera si distractia este garantata. Detaliile despre locatie le veti afla la fata locului.

Nu uitati si de restul proiectiilor Cinema-Edu la Biblioteca Nationala in zilele de miercuri, 4 iunie de la ora 10.00, 11 iunie de la ora 14:00 si 18 iunie, de la ora 10.00.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.