Andra canta pe genericul animatiei „Povesti de la ferma”

Postul de televiziune pentru copii si familie, Boomerang, a lansat sambata, 31 mai, o noua productie proprie, „Povesti de la ferma”, care isi propune sa le arate tinerilor telespectatori cum se defasoara viata de zi cu zi a unei familii germane intr-o curte taraneasca. Cantareata Andra este cea care interpreteaza melodia de generic a serialului, care va rula in fiecare sambata si duminica, de la ora 11.00.

Protagonistii serialului sunt cei patru copii ai familiei Taffertshofer, Hannes, Stefan, Andrea si Nicola, care traiesc impreuna cu parintii lor intr-o ferma veche de peste 500 de ani, din Tirol, la poalele pitoresti ale Alpilor, in localitatea bavareza Uffing. Cei patru copii, cu varsta cuprinsa intre 8 si 15 ani, il initiaza pe spectator in viata cu zi cu zi de la ferma: la unison cu natura, ei experimenteaza noi aventuri, departe de aglomeratia orasului, de locurile de joaca ingradite si de programele foarte riguroase.

„Serialul e pentru toti copiii, iar eu astept sa inceapa cu atat mai mult cu cat il voi vedea impreuna cu baietelul meu, David. Noi doi avem deja un tabiet frumos, stam seara impreuna la televizor si vedem povesti extraordinare, amuzante, ingenioase. Si imi traiesc propria mea bucurie prin bucuria lui David, il urmaresc cu coada ochiului si vad cum se inveseleste de la un moment la altul, iar in clipele in care il vad fascinat de personaje si intamplari, mi se umple inima de dragoste si liniste, de speranta ca el va avea un viitor senin.
David adora sa ma vada la TV, iar acum va trai o experienta noua, imi va auzi vocea la inceputul serialului „Povesti de la ferma”, care pot sa jur ca va fi unul dintre programele lui preferate – pe de o parte pentru ca e o productie minunata, iar pe de alta parte pentru ca mami este, printr-un miracol, si acolo, in poveste, si acasa, langa el. Va astept – parinti si copii deopotriva – sambata si duminica la Boomerang, ca sa evadam impreuna in lumea „Povestilor de la ferma”!”
, a spus Andra.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.