Turneul „Bach in ShowBiz” se incheie in Capitala

Turneul National Bach in ShowBiz realizat de Zoli TÓTH – cel mai neconventional promotor al muzicii de percutie din Romania se apopie de final, urmand sa se incheie pe 5 iunie, ora 19.00, la Sala Radio din Capitala. Alaturi de colegii sai din Zoli TÓTH Project, artistul a prezentat in tara un show extraordinar cu muzica de J. S. Bach regandita de Adrian Enescu si proiectii 3D concepute de echipa Les Ateliers Nomad.

Ritmurile extrem de versatile ale pieselor de Adrian Enescu si experienta concertistica vasta a lui Zoli TÓTH au dus la crearea unei fuziuni unice, energiile creatoare si entuziasmul interpretativ completandu-se perfect. La toate acestea s-au adaugat proiectiile inedite gandite de echipa Les Ateliers Nomad, care au adus si mai multa culoare show-ului. „Ma bucur foarte mult ca acest turneu m-a facut sa imi aduc aminte de momentele frumoase din facultate, cand cantam in ansamblul de percutie condus de Maestrul Grigore Pop. Mi-am adus aminte de multe momente la fel de frumoase pe care le-am petrecut alaturi de SISTEM. Pot sa aduc toata aceasta informatie la un loc si sa o pun in practica in acest proiect: Bach in ShowBiz.”

Teme celebre din muzica lui Johann Sebastian Bach se impletesc cu armonii care ofera o noua perspectiva asupra geniului din epoca Baroca. Practic muzica sa ramane la fel de expresiva indiferent de modul in care este reinterpretata. Adrian Enescu a incadrat perfect cele mai cunoscute teme ale muzicii lui Bach in piese scurte, care ajung astfel sa spuna o noua poveste.

Mai multe informatii despre Turneul National “Bach in ShowBiz” sunt disponibile pe www.zolitoth.ro, iar biletele la acest super-show al primaverii se gasesc la casele de bilete ale institutiilor partenere. Pentru a fi in permanenta conectati la ceea ce se intampla in turneu, nu uitati sa dati like paginii de Facebook Zoli TÓTH.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.