Blind Guardian canta la a treia editie Romanian Rock Meeting

Dupa ce Pain of Salvation (2011) si Apocalyptica (2012) au urcat pe scena Romanian Rock Meeting anii trecuti, evenimentul revine in 2015 cu o a treia editie. Prima trupa anuntata de organizatori este Blind Guardian, care vor canta astfel pe 17 mai, la Arenele Romane. Alte trupe vor fi anuntate in curand!

Putine formatii au facut atat de multe pentru metal ca Blind Guardian, considerata una dintre cele mai importante trupe de power din lume. Trupa este privita ca una dintre intemeietoarele sub-genului si este creditata drept fondatoare a acestuia. Alaturi de nume ca Helloween sau Gamma Ray, Blind Guardian a fost purtatoarea tortei power metalului, ducand pe culmile gloriei acest stil complex, care necesita foarte multa virtuozitate.

Fiecare dintre cele noua discuri ale formatiei s-a clasat pe locuri fruntase in topurile germane si internationale. Ultima lansare discografica a formatiei este „At The Edge Of Time”, care a ajuns si in Top 200 Billboard, dar si in topurile din Canada (locul 18). Pentru 2014, Blind Guardian pregateste un nou album, care va beneficia de un turneu international care va poposi astfel si in Romania, la Arenele Romane, pe data de 17 mai 2015, in cadrul show-ul Romanian Rock Meeting.

Componenta actuala a trupei:

Hansi Kürsch – voce, bas
André Olbrich – chitara, backing vocals
Marcus Siepen – chitara ritmica, backing vocals
Frederik Ehmke – tobe, percutie, flaut, cimpoi

Informatii despre bilete vor fi anuntate in scurt timp.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.