Editura Meteor Press va asteapta la SibiuBookFestival

Editura Meteor Press paraseste Capitala si va asteapta la Sibiu in perioada 13 – 15 iunie 2014, in Piata Mica, pe Strada cu Carti, cu cele mai noi si mai incintante titluri din domeniile istorie, psihologie, beletristica si multe altele. Toate acestea se vor regasi in cadrul evenimentului cultural SibiuBookFestival.

Domeniul cartii de istorie se remarca prin aparitiile in limba romana a unor titluri recunoscute international, precum: „Tarul Putin. Din interiorul cultului puterii in Rusia”, autor Anna Arutunyan; „Rusia in secolul XX”, autor David R. Marples si „Kempeitai – Gestapoul japonez”, autor Mark Felton.

Aceste titluri se vor afla alaturi de „Spectacolul propagandei”, autor Calin Hentea, „Rusia lui Putin”, autor Anna Politkovskaia, „Nimic de invidiat”, autor Barbara Demick, „Creierul barbatului”, de dr. Louann Brizendine, „12 ani de sclavie”, de Solomon Northup si multe altele.

Reducerile de pret vor fi intre 20 % si 70%.

In aceeasi perioada se va desfasura la Sibiu Festivalul International de Teatru, care va prilejui intalnirea cu oameni de cultura deosebiti si iubitori ai artei
dramatice.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.