Editura Herald lanseaza colectia Colibri

Editura Herald lanseaza colectia COLIBRI luni 16 iunie, de la ora 19.00, la Libraria Humanitas Cismigiu. Invitati la eveniment vor fi Amalia Savinescu, photographic coach, Mihai Iordache, psiholog si formator si Sanda Watt, publicista. Volumele colectiei te invita la o intalnire in termenii tai: operele lui Kafka, Oscar Wilde si Nietzsche iti sunt prezentate de Allan Percy ca instrumente de coaching si dezvoltare personala.

Oscar Wilde: Pilule de intelepciune pentru fericirea de aici si acum
Te-ai gandit vreodata ca Oscar Wilde ti-ar putea fi coach personal? Autorul Allan Percy gaseste in cartile lui Oscar Wilde citate care, interpretate in cheie psihologica, devin material pentru un curs neobisnuit de indrumare individuala.

Nietzsche: Pilule de filozofie radicala pentru a tine mintea treaza
Atat in lumea antreprenoriala, cat si in viata personala, filozofia lui Nietzsche este extrem de eficienta atunci cand dorim sa gasim o iesire la orice rascruce de drumuri. Cartea lui Allan Percy inspirata de citatele din opera lui Nietzsche este un curs de filozofie cotidiana care ne ajuta “sa ne tragem sufletul”.

Kafka: Pilule inspiratoare pentru a usura crizele cotidiene
Acest manual de solutii creative pentru situatii kafkiene, absurditati intalnite in traiul nostru de zi cu zi, aduce o lumina la capatul tunelului in care ne afunda viata ajutandu-ne sa intelegem problemele care ne framanta.

Allan Percy, autorul colectiei, este consultant in domeniul formarii si dezvoltarii personale. Actualmente lucreaza in calitate de consultant editorial in domeniul formarii si dezvoltarii umane. Calatoreste in toata lumea in cautarea unor noi surse de inspiratie pentru cartile sale. Traduse in numeroase limbi, volumele sale sunt un elogiu lucid adus libertatii noastre de a fi in lumea contemporana: Conexiunea cu fericirea (2007), Nietzsche pentru stresati (2009), Oscar Wilde pentru blazati (2011), Kafka pentru deprimati (2012), Scafandrul optimistului (2013).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.