Expozitie de pictura: „About Woman”

Danaartgallery si Metropolis Art Collection va invita la SALONUL DE VARA, expozitia de pictura sub numele „About Woman”, expozitie care va putea fi vizitata in perioada 30 iunie – 18 iulie 2014. Vernisajul va avea loc pe 3 iulie, incepand cu ora 19.00, in Metropolis Center din Capitala (Str. Grigore Alexandrescu, nr. 80-97), langa Readers Cafe.

Expun: ANA PETROVICI POPESCU, ANDREEA RUS, ANCA SMARANDACHE CORINA SARBU, DANIELA MIHAI, DANIELA ZBARCEA, EUGEN VASILE IOVAN, ELIZA POPA GABRIELA ANITEI, OTILIA CANAVRA MANDESCU, LAURA AVRAMESCU CHERCIU, ELENA PAUNOIU, VIOLETA CHIRCULESCU.

„About Woman” este o colectie care vorbeste despre expresia frumusetii feminine in aerul molcom al verii. O explozie de culori in salonul de vara, transformat intr-o gradina a senzualitatii. Feminitatea, intruchipata intr-un caleidoscop de ipostaze in care se gaseste femeia in societate, pentru unii fiind intruparea maternitatii, pentru altii fiind sursa de inspiratie si adoratie, idea de feminitate este foarte diferit exprimata. Datorita varietatii abordarilor acestei teme, suntem determinati sa sustinem ca artistul, femeie sau barbat, este unic prin abordare si reprezentare, acest subiect avand un potential infinit.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.