48 Hour Film Project se pregateste de start

Festivalul 48 Hour Film Project se va desfasura in perioada 25 – 27 iulie la Brasov. Organizat in peste 100 de orase din intreaga lume, 48 Hour Film Project este o competitie de creatie de film, contracronometru, care stimuleaza creativitatea, munca in echipa si ii provoaca pe participanti sa dezvolte o productie de calitate si originala intr-un timp scurt.

Juriul 48 Hour Film Project 2014 reuneste reprezentanti ai industriei de film din Brasov si nu numai. Acestia sunt Catalin Cristutiu, monteur, Anca Gradinariu, critic de film, Adi Voicu, regizor, Ioana Lascar (foto), producator si Ciprian Mistranu, actor. Juriul va desemna castigatorii celei de-a patra editii, in urma vizionarii filmelor realizate la timp: in doar 48 de ore.

Echipa filmului premiat cu titlul Best City Film 2014 primeste o camera GoPro Hero3+ Black Edition oferita de catre Xtremvideo.ro. De asemenea scurtmetrajul castigator va intra in competitia internationala, alaturi de filme din intreaga lume, pentru titlul “Best 48 Hour Film 2014” si marele premiu de 5000 $. Zece dintre cele mai bune filme din turul 2014 vor fi proiectate la Festivalul de Film de la Cannes, in cadrul Short Film Corner 2015.

Pentru informatii suplimentare, accesati www.48hourfilm.com/brasov.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.