Scoala de vara: Primii pasi in arta pentru copii

Fundatia Calea Victoriei invita copiii in perioada 4-8 August, ora 18.30, la Scoala de vara: Primii pasi in arta pentru copii (4-6 ani), sustinuta de Petruta Banita, artist plastic. Aflati in plin proces de dezvoltare a imaginatiei si de descoperire a talentelor native, copiii de aceasta varsta au nevoie sa fie implicati in procese creative si ludice cat mai variate, care sa le ofere o gama cat mai bogata de experiente senzoriale.

Pe parcursul celor cinci intalniri, copiii se vor familiariza atat cu tehnici de desen si pictura, cat si cu alte tehnici plastice precum colajul, modelajul, sculptura. Pornind de la ideea de joc, explorand teme si materiale diferite, copiii vor invata sa fie atenti, sa observe, sa interpreteze artistic propriile experiente si sa se exprime prin alte metode decat prin vorbire.

Fiecare atelier va fi o alta experienta vizuala, o noua intalnire cu un material sau o tehnica artistica pe care la gradinita sau in scoala nu au ocazia sa o experimenteze. Cei mici vor invata alaturi de lector cum sa improvizeze, cum sa fie spontani si cum sa isi foloseasca imaginatia, exprimandu-se artistic intr-un mod cat mai personal.

Informatii detaliate despre ateliere si inscrieri gasiti AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.