13 octombrie este data primei editii a Oldies Music Fest

Prima editie a festivalului OLDIES MUSIC FEST se va desfasura in data de 13 octombrie si va cuprinde o serie de concerte sustinute de artisti internationali reprezentativi muzicii pop-rock din perioada anilor ’70-’90. In programul festivalului, organizatorii au inclus si concerte ale artistilor autohtoni. Trupa Smokie si Bonnie Tyler sunt invitatii principali ai festivalului.

Evenimentul de la Sala Palatului va incepe la ora 19.00 si se va incheia in jurul orei 22.30. Cu ocazia celor doua concerte sustinute pe aceeasi scena de Bonnie Tyler si Smokie, cei prezenti vor avea ocazia sa asculte live piese precum „It’s A Heartache”, „Total Eclipse of the Heart”, „To love somebody”, „Lost in France”, sau „Goodbye to the Islands”, care au facut ca vocea artistei Bonnie Tyler sa fie recunoscuta instantaneu in toata lumea si ajungand pana la „Don’t Play Your Rock ‘n’ Roll to Me”, „Lay Back in the Arms of Someone”, „If You Think You Know How to Love Me” sau „Living Next Door to Alice”, piesele de rezistenta ale trupei Smokie.

In acelasi timp, pe scena cinematografului Patria, indragitul solist LEO IORGA va reveni pe scena, in ciuda tuturor problemelor de sanatate cu care acesta s-a confruntat in ultimele luni. Artistul va canta din nou alaturi de chitaristul si compozitorul Adi Ordean. Noul lor proiect muzical denumit PACT se bucura de o componenta de legenda in istoria rock-ului romanesc: Leo Iorga – vocal, Adrian Ordean – chitara, Marian Mihailescu – chitara bass, Catalin Dalvarea – tobe si Alex Ardelean – chitara.

Biletele pentru concertele Bonnie Tyler si Smokie de la Sala Palatului se pot achizitiona la preturi cuprinse intre 150 lei si 500 lei, urmand a fi majorate cu 30 % incepand din data de 1 octombrie. Cei interesati isi pot procura biletele de la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet, respectiv de la Unirea Shopping Center etj.2, Libraria Eminescu, de la sediul din Str. Octavian Goga nr.24, bl.M62, de la Sala Palatului precum si online prin www.vreaubilet.ro sau prin sistemul de curierat rapid.

In cazul concertului ce va fi sustinut de grupul PACT la Cinematograful Patria, biletele au fost puse in vnazare in reteaua Vreau Bilet, la casa de bilete a cinematografului precum si online prin www.vreaubilet.ro. Acestea sunt impartite pe doua categorii de pret: 75 lei pentru locurile ocupate la parter si loja si 65 lei pentru locurile situate la balcon.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.