Spatiu Intact organizeaza workshop-uri de Management al Artei

SPATIU INTACT (Fabrica de pensule, 59-61, Henri Barbusse, Cluj-Napoca) va asteapta in perioada 4-5 septembrie 2014, de la ora 14.00, la workshop-uri de Management al Artei: „Cercetare in Managementul Artei: construind viitorul”, „Despre lipsa metodelor si a teoriei specifice managementului artei” si „Dialog Transatlantic: deosebiri si asemanari in managementul artei in diferite contexte”.

Cum se va configura managementul artei in viitor? Putem anticipa viitoarele dificultati ale acestui domeniu fara a cantari trecutul si viitorul? Care este rolul cercetarii in managementul artei in a raspunde la aceste intrebari importante legate de dezvoltarea disciplinei? Scopul workshop-ului „Cercetare în Managementul Artei: construind viitorul” (joi 4 septembrie, interval orar 14.00-18.00) este de a initia discutii semnificative intre cei interesati de cercetare in managementul artei.

Managementul artei, ca disciplina academica, dar si ca activitate practica este inca lipsit de metode si teorie specifice. Asadar, workshop-ul „Despre lipsa metodelor si a teoriei specifice managementului artei” (vineri 5 septembrie, interval orar 14.00-17.00) propune o reconceptualizare a relatiei dintre arta si management.

Cel de-al treilea workshop (vineri 5 septembrie, interval orar 17.00-19.00) trateaza perspective transnationale asupra managementului artei, pentru a oferi cateva puncte de pornire in sensul unei cooperari viitoare intre grupurile (noastre) de lucru (Colorado State University & Leipzig University), pentru a intensifica oarecum colaborarea in aceasta disciplina. Totodata, Workshop 3 va culmina cu elaborarea de propuneri tangibile pentru programul de management al artei a celei de-a 12 editii a conferintei ESA-Arts, care va avea loc anul viitor, la Praga.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.