„Si veni barbatul la femeie” deschide noua stagiune a TAB

A venit, a venit toamna… iar Teatrul de Arta Bucuresti va invita sa ii descoperiti suprizele din spatele cortinei, in aceasta noua stagiune, care se va deschide oficial luni, 8 septembrie. Noi spectacole, emotii, cursuri, efervescenta, cantec, teatru pentru copii: acestea sunt propunerile Teatrului de Arta pentru noua stagiune.

Cum se spune ca-i firesc, usile se vor deschide cu un nou spectacol, avanpremiera (8 septembrie) celei mai noi productii TAB, SI VENI BARBATUL LA FEMEIE, de Semion Zlotnikov. Spectacolul, in regia lui Bogdan Budes si cu o scenografie asigurata de Raluca Chelaru, prezinta o privire amuzata asupra unui cuplu care vrea sa o ia de la capat.
Trei reprezentatii cu spectacolul SI VENI BARBATUL LA FEMEIE vor avea loc in deschiderea stagiunii: luni, 8 septembrie, sambata, 13 septembrie iar PREMIERA OFICIALA, joi, 18 septembrie.

Surprizele Teatrului de Arta nu se opresc aici, la sfarsit de octombrie Teatrul de Arta pregateste o noua premiera in parteneriat cu ARCUB-Centrul de Proiecte Culturale al Primariei Bucuresti si un turneu in Republica Moldova.

Teatrul e facut sa vorbeasca despre om, despre problemele si nazuintele lui: descopera o lume intreaga pe o scena, la Teatrul de Arta.

Pentru informatii si rezervari 0737.904.932 | rezervari@teatruldearta.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.