RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN pentru prima oara pe aceeasi scena

Data de 28 octombrie marcheaza un moment extraordinar in lumea teatrului romanesc: doua nume emblematice, RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN, se vor afla pentru prima oara impreuna pe scena, in premiera absoluta a spectacolului LEUL DESERTULUI. Evenimentul, de o coplesitoare incarcatura emotionala, atat pentru protagonisti cat si pentru cei ce se vor afla in sala, va avea loc pe scena PALATULUI NATIONAL AL COPIILOR (TEATRUL TINERETULUI).

Cariera prodigioasa a actritei MAIA MORGENSTERN include nemunarate personaje memorabile, aparitii in aproape 20 de filme si roluri in seriale tv. RADU BELIGAN are o activitate impresionanta in teatru, film, televiziune si radio, este membru de onoare al Academiei Romane din 2004, iar din decembrie 2013 figureaza in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.

Piesa LEUL DESERTULUI, o comedie a carei actiune alerta este pozitionata in lumea plina de intrigi a unui cartel mafiot international, a fost scrisa de Mona Radu special pentru cele doua legende ale scenei, care se intalnesc pentru prima oara in acelasi spectacol. Alaturi de MAIA MORGENSTERN si RADU BELIGAN distributia acestei premiere eveniment ii mai include pe: MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES si TANIA POPA. Punerea in scena se desfasoara sub bagheta regizorala a maestrului RADU BELIGAN.

Biletele s-au pus deja in vanzare la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe bilete.ro , blt.ro, myticket.ro, biletoo.ro

Tot la Palatul National Al Copiilor sunt programate si urmatoarele reprezentatii:

Maitreyi – (Maia Morgenstern, Aylin Cadir, Vlad Zamfirescu, Doru Ana) – 23 septembrie

Dineu cu prosti – (Horatiu Malaele, Ion Caramitru) – 30 septembrie

Lectie de Violoncel – (Radu Beligan, Lamia Beligan) – 2 octombrie

Take, Ianke si Cadir – (Ioan Gury Pascu, Doru Ana, Niculae Urs) – 4 octombrie

Ma mut la tata (Adriana Trandafir, Adrian Paduraru, Gabriel Fatu) – 6 octombrie

Fa-mi loc! (Medeea Marinescu, Marius Manole) – 8 octombrie

Nebuniile dragostei (Marius Bodochi, Adriana Trandafir, Monica Davidescu, Anca Sigartau) – 13 octombrie

Leul desertului – premiera (Radu Beligan, Maia Morgenstern) – 28 octombrie

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.