Jazzaj se reia cu un recital A.G. Weinberger

Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti reia seria concertelor bilunare, Jazzaj la ARCUB, prin recitalul „Gringo de Bucuresti”, sustinut de artistul A.G. Weinberger, in care compozitiile originale isi fac loc printre temele muzicale ce apartin anilor ‘20, ’30 si care se intind pana astazi. Evenimentul va avea loc la sala din Str. Batiste nr. 14, pe 4 octombrie de la ora 20.00.

Chitarist de exceptie, vocalist, interpret la muzicuta, producator si realizator de emisiuni radio si TV, producator de albume, A. G. Weinberger este o certa autoritate in domeniul muzical. Atitudinea si gandirea despre viata il definesc drept „intaiul misionar al muzicii Blues“, fiind numit de cǎtre critica de specialiate Mr. Blues al Romaniei. In 2011, A.G. Weinberger a primit recunoasterea oficiala a talentului si valorii sale, fiind decorat cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, de cǎtre Presedintia Romaniei, in semn de apreciere pentru cariera muzicala deosebita si pentru eforturile constante de a descoperi si de a promova noi talente.

Pentru cei care nu au avut inca sansa de a fi partasii unei destanuiri muzicale de forta si expresie artistica de inalta clasa, artistul selectat pentru nominalizare la 7 categorii ale Premiilor Grammy, dar si pentru cunoscatorii care iubesc generatia de aur a chitaristilor romani, seara de sambata, 4 octombrie este o ocazie de a veni in contact cu originalitatea si maiestria unei interpretari impecabile a pieselor alese de artist.

Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.