Comedia „Cuscrii”, in cinematografe din 24 octombrie

Dupa o lunga asteptare, InterComFilm anunta „cea mai tare comedie a toamnei” in cinematografele din Romania, incepand cu 24 octombrie. Povestea aduce din nou tematica deja omniprezenta in spatiul cinematografic romanesc, cea a comunismului si a ramasitelor acestuia, cu o mentiune importanta, aceea ca povestea filmului trateaza intr-o cheie dulce-amara drama unui ins care a fost ciomagit la Revolutie si care are surpriza vietii lui sa-l intalneasca pe “terrorist” chiar in casa cuscrilor.

Mai precis, cuscrul este nimeni altul decat teroristul violent de la Revolutie. Actorii care merg magistral pe filonul comic al scenaraiului sunt Mircea Diaconu si Luminita Gheorghiu (familia instarita de Pipera, parvenitii care isi marita fata cea mica) si Marian Ralea si Gabriela Popescu (provincialii care descind dintr-o masina decenta, veniti de la Pitesti cu hainele bune ca sa se cunoasca cu socri).
Cu un scenariu semnat de Iulian Postelnicu si Alexandru Papadopol, filmul este regizat de Radu Potcoava, cel care in 2011 realiza scurtmetrajul „Tatal meu e cel mai tare” (Mentiunea Speciala a Juriului la Sarajevo 2012).

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.