LECTIA, la TEATRUL de pe LIPSCANI, in cadrul FNT

Teatrul de pe Lipscani va asteapta sa intrati in universul ionescian vazut prin ochii lui Horatiu Malaele. Astfel, sunteti invitati pe 29 octombrie 2014, incepand cu ora 19:00, la Sala Mare, la spectacolul „Lectia”, de Eugène Ionesco, in regia lui Horatiu Malaele. Reprezentatia are loc in cadrul celei de-a 24-a editii a Festivalului National de Teatru.

Teatrul de pe Lipscani are onoarea de a fi gazda a unuia dintre cele mai importante festivaluri teatrale din Romania: Festivalul National de Teatru, ajuns la cea de-a 24-a editie. Directorul si selectionerul unic al evenimentului, criticul de teatru Marina Constantinescu, se afla la cel de-al doilea mandat al sau si promite numeroase surprize si noutati incepand din acest an. Printre acestea se numara si instituirea unei sectiune a festivalului, intitulata MAESTRI. Spectacolul „Lectia”, in regia si avandu-l ca protagonist pe Horatiu Malaele, se incadreaza in rubrica amintita. Alaturi de marele actor, pe scena Salii Mari a Teatrului de pe Lipscani, le veti putea urmari pe Aylin Cadir, Victoria Dicu si Andreea Tanase/Diana Stancu.

„Lectia” este unul dintre cele mai interesante si complexe spectacole bucurestene. Viziunea regizorala a lui Horatiu Malaele reuseste sa indulceasca tragismul absurd al textului ionescian, adaugandu-i puternice tuse si accente comice, fara a ingrosa nimic. A rezultat, astfel, un spectacol incantator si dramatic, in acelasi timp, o oglinda a societatii universale contemporane, prin care publicul poate privi spre propria lipsa de limbaj si comunicare, ce duce, adeseori, la adevarate tragedii.

Biletele se pot procura de la casa de bilete a Teatrului de pe Lipscani (str. Lipscani nr. 53), de luni pana duminica, in intervalul orar 12:00-22:00, si online, de pe www.bilete.ro.
Pretul biletelor este de 70 RON (Categoria I), 60 RON (Categoria a II-a) si 30 RON (Categoria a III-a, balcon).
Accesul in sala, dupa inceperea spectacolului, este strict interzis.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *