Postul TV Boomerang se relanseaza

Turner Broadcasting a anuntat ca relanseaza postul de televiziune Boomerang. Acesta se va adresa copiilor si va incuraja familiile sa urmareasca impreuna programele, care vor contine atat desene animate clasice, cat si contemporane, indragite de cei mari si de cei mici deopotriva.

Dincolo de prezenta sa in mai mult de 250 de milioane de case, Boomerang va veni cu platforme digitale și mobile noi. Postul de televiziune va beneficia inclusiv o varianta imbunatatita a website-ului, care sa ofere vizitatorilor o experienta completa prin activitati unice, jocuri și conținut nou. Fanii mai tineri se vor putea bucura de jocuri gratuite adecvate varstei, in timp ce utilizatorii mai in varsta pot afla mai multe despre serialele si personajele lor preferate.

Boomerang difuzeaza desene animate indragite de intreaga familie, precum serialele clasice Scooby-Doo, Tom și Jerry, Looney Tunes sau Familia Flintstone. Boomerang ii face pe parinti nostalgici, amintindu-le de vremurile de demult, iar pe copii ii incanta cu aventurile amuzante ale unor personaje precum Pantera Roz sau Bugs Bunny.

Informatii gasiti pe http://www.Boomerang-tv.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.