MIRCEA VINTILA o aduce pe MUSETTE la Hard Rock Cafe

Inca un personaj fermecator se adauga poeticului univers al eroilor din micul Paris de alta data: „MUSETTE” este titlul celui mai nou single lansat de MIRCEA VINTILA si BRAMBURA, iar toţi cei care vor lua parte la concertul programat pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe vor fi partasi la aceasta noua istorisire muzicala.

Alaturi de MUSETTE, pe 7 noiembrie la Hard Rock Cafe o vei regasi si pe mereu tanara MIRUNA, te vei plimba pe “Strada Popa Nan”, vei trece si pe la “Hanul lui Manuc”, iar la finalul incursiunii prin Bucurestiul de altadata, vei fredona „Adio, deci pe curand”.

In asteptarea intalnirii live cu MIRCEA VINTILA va invitam sa urmariti mai jos video clipul melodiei MUSETTE. Piesa va inclusa pe urmatorul album al artistului, a carui lansare este planificata pentru primavara anului viitor.

MIRCEA VINTILA concerteaza in Hard Rock Cafe alaturi de BRAMBURA, formula de acompaniament ce ii este alaturi de aproape 10 ani.

Pentru concertul programat pe 7 noiembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 120 lei (intalnire si poza cu artistul) *
Categoria I – 60 lei – loc la mese in faţa scenei
Categoria II – 40 lei – loc la mese in sala.

Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face prin telefon, direct la Hard Rock Cafe.

Biletele se gasesc in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, la Hard Rock Cafe si online pe www.bilete.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.