Cel mai bun cor de gospel vine de sarbatori in Bucuresti

Asociatia Culturala SpectacolArt prezinta in data de 10 decembrie 2014, la orele 20:00, in Sala Cinema Patria din Bucuresti un concert extraordinar de muzica gospel „Celebrate Christmas” sustinut de Dexter Walker & Zion Movement, grup castigator al premiului pentru cel mai bun cor gospel Stelar Awards 2014.

Fondata in Chicago in 2003 de catre reverendul Dexter Walker, Zion Movement este un ansamblu de 35 artisti care a demonstrat ca este posibil sa devii unul din cele mai admirate si solicitate grupuri de pe scena muzicala internationala. Aranjamentele lor sunt adevarate creuzete de energie, iar maniera inedita a interpretarii conduc la o ambianta calda si prietenoasa, inegalabila in zona muzicii gospel. Cu multi ani de experienta pe scena acestui gen artistic, Dexter Walker a reinventat legatura emotionala intre cor si public, inserand noi acorduri de pastrare a formei muzicale in imnurile crestine. Intentia care conduce fiecare alegere muzicala a lui Dexter Walker si Zion Movement este convingerea ca muzica poate intruchipa mult mai mult decat simple cuvinte si note, o forta capabila de a implica si incuraja pe oricine care asculta, devenind, astfel, o pretioasa sursa de inspiratie pentru toata lumea.

Concertul pregatit pentru publicul de la noi din tara prezinta un repertoriu mixt, din care nu vor lipsi colindele si cantecele traditionale crestine, prezentate intr-o procesiune caracteristica genului, insotita de un ocean de energie revigoranta.

Pentru spectacolul din Bucuresti, biletele s-au pus in vanzare la Cinema Patria, in reteaua Librariilor Carturesti, in Libraria Mihai Eminescu, in reteaua Agentiilor TUI TravelCenter & EuroLines si online, pe BILET.RO
Costul unui bilet este in functie de categoria locului ales: 129 lei (categ. 1), 99 lei (categ. 2) si 65 lei (categ. 3).

Eveniment realizat cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Bucuresti.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.