Se pregateste o doza de NARCOTANGO la Bucuresti

Pe 6 decembrie, celebra trupa argentiniana NARCOTANGO revine in Romania intr-un show special inainte de sarbatori. Pasionatii de tango se vor putea reintalni cu cei mai bine cotati artisti ai genului, intr-un spectacol de dans argentinian complet ce se va desfasura la Cinema Patria, incepand cu ora 19:00.

Dupa succesul inregistrat in prima parte a turneului european desfasurat in lunile august si septembrie ale acestui an, in diferite orase din Germania, Elvetia, Olanda si Polonia, baietii de la Narcotango isi vor continua turneul cu o noua serie de concerte programate pe parcursul lunilor noiembrie si decembrie. De aceasta data, indragitii artisti vor ajunge in Italia si, bineinteles, in Romania, unde vor fi asteptati la Brasov in cadrul ”Festivalului de Jazz” precum si la cinematograful Patria din Bucuresti, in data de 6 decembrie. Pentru spectacolul de la Bucuresti, Narcotango a pregatit un repertoriu mixt, compus din melodiile de succes, dar si piese cuprinse in cel mai recent material discografic.

Muzica trupei Narcotango a fost folosita de cei mai importanți coregrafi din Argentina, precum: Inaki Urlezaga si Maximiliano Guerra. In 2013, trupa a sarbatorit aniversarea a 10 ani de activitate printr-un turneu de exceptie sustinut pe toate continentele.

Biletele pentru concertul de la Cinema Patria au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet la Unirea Shopping Center etj.2, casa de bilete a cinematorafului Patria, Libraria Eminescu si online prin www.vreaubilet.ro si www.eventim.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.