Concertul trupei EUROPE, reprogramat in iunie 2015

Asteptarea fanilor legendarei trupe EUROPE in Romania va fi prelungita pana in luna iunie a anului viitor. Concertul trupei EUROPE, anuntat initial a se desfasura in data de 17 noiembrie 2014 la Sala Palatului din capitala, a fost reprogramat astfel incat va avea loc la data de 11 iunie 2015 in aceeasi locatie.

Modificarea survine ca urmare a reconfigurarii schemei de concerte planificate pe teritoriul Europei de Est, situatie determinata de inregistrarile pentru realizarea celui de-al zecelea material discografic ce va fi lansat in luna martie a anului viitor. Desi regreta amanarea concertului de la Bucuresti, membrii trupei Europe vin insa o cu o veste buna, promitandu-le tuturor admiratorilor ca nu vor fi dezamagiti. Pe langa lansarea noului album, productia artistica din 2015 va fi conturata mult mai bine si va include toate hiturile precum si melodii in prima auditie.

Posesorii biletelor achizitionate la pret redus vor putea profita in continuare de acest privilegiu, avand posibilitatea sa le pastreze pentru concertul ce urmeaza a se desfasura la data de 11 iunie la Sala Palatului. Totodata, clientii care vor dori sa isi recupereze contravaloarea biletelor, se pot adresa agentiilor sau punctelor de vanzare de bilete de unde au fost cumparate, incepand cu data de 17 noiembrie.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *