Se suplimenteaza biletele VIP pentru AN IRON TRIBUTE

Pe 13 decembrie, in Club Colectiv, TROOPER si BLAZE BAYLEY, fosta voce Iron Maiden din perioada 1995–1999, vor sustine un show ce va intra in istorie, ducand conceptul AN IRON TRIBUTE intr-o noua dimensiune! Deoarece biletele VIP s-au epuizat deja dupa anuntarea concertului, organizatorii au decis sa le suplimenteze.

Ca urmare a solicitarilor insistente venite din partea prietenilor formatiei, care isi doresc sa fie prezenti la sesiunea de autografe, TROOPER a decis punerea in vanzare a unei transe suplimentare de bilete VIP. Acestea vor fi disponibile incepand de astazi, 11 noiembrie, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe Eventim.ro: http://www.eventim.ro/ro/bilete/an-iron-tribute-2-bucuresti-club-colectiv-718219/performance.html. Dupa epuizarea acestor bilete nu va mai fi posibila o noua suplimentare. Pentru concertul programat pe 13 decembrie, la clubul Colectiv, se gasesc in continuare bilete pentru acces general, la pretul de 25 lei.

Solistul formatiei TROOPER, Alin Coiotu’ Dinca ofera detalii despre acest eveniment: “printr-o frumoasa coincidenta, anul acesta marcheaza o dubla aniversare, pe care vrem sa o sarbatorim cu voi la acest show demential: se implinesc 19 ani de activitate TROOPER si, tot atatia ani au trecut de la la primul concert IRON MAIDEN, in Romania, chiar cu Blaze Bayley la voce. De fapt, acel concert a fost factorul decisiv care ne-a determinat sa ne facem o trupa. ”

“An Iron Tribute 2” este continuarea povestii rock incepute in 2013, un concept cu mare priza la public, ce include cele mai importante piese din discografiile TROOPER si IRON MAIDEN. Tot de la vocalistul TROOPER am aflat ca: “in acest concert vom canta o ora de piese IRON MAIDEN si o ora de piese din repertoriul propriu.”

Daca mai era nevoie, Coiotu’ a scos in evidenta si faptul ca acest concept de show s-a nascut din pasiunea formatiei pentru muzica britanicilor de la IRON MAIDEN: “Am crescut cu MAIDEN si muzica lor ramane etalon pentru noi. Dupa ce ei ne-au ales in 2008 pentru a le deschide concertul de la Bucuresti, atasamentul a devenit unul permanent.”

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.