Expozitia „Acrostih tematic” semnata Romeo Ionescu

Incepand din 15 noiembrie 2014 Palas Mall Iasi gazduieste in Sala Atrium expozitia „Acrostih cromatic”, semnata de pictorul iesean Romeo Ionescu. Inscrisa in registrul artelor vizuale, expozitia ofera iubitorilor de arta posibilitatea de a interactiona cu un recital de eleganta si creativitate, o sarbatoare a artei plastice contemporane intr-o superba colectie de lucrari.

Expozitia reflecta legatura intrinseca dintre artist, colori si suprafetele maculate de lucru, transformandu-le in compozitii care interactioneaza, preiau si transmit atitudini si interpretari emotionale elegante si creative. Reprezentative pentru artist, lucrarile etalate exprima veritabile interpretari plastice, o sarbatoare a artei de buna calitate concretizata intr-un superb recital de creatie.

Expozitia va putea fi vizitata pana pe data de 31 noiembrie 2014, zilnic intre orele 10.00 – 22.00. Intrarea este libera!

“Aparent aliatoriu alese, selectate, aranjate și atent studiate, tablourile acestei expoziții se doresc a fi apreciate ca un ansamblu unitar, privite prin prisma si personalitatea fiecarei lucrari ce isi disputa intaietatea in diversitatea dialogurilor cromaticii, formelor si temelor propuse. Asemeni unui acrostih ce prin independenta, detasare si organizare fata de contexul literar, lirica si atitudinea fiecarui vers contribuie la nivel de ansamblu la stabilitatea si descifrarea unui inteles bine definit, deopotriva provocator, estetic, filozofic și emoțional …” Artist plastic, pictor Romeo Ionescu, membru titular Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Iasi

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.