„Clopotei, ghirlande, globuri” – Atelier pentru copii

Fundatia Calea Victoriei organizeaza sambata, 6 decembrie, incepand cu ora 11:00, Atelierul de hand-made de Craciun: „Clopotei, ghirlande, globuri”, adresat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 si 6 ani. Anul acesta Fundatia Calea Victoriei ne propune un Craciun in care la randul nostru sa fim generosi si responsabili cu natura si, pentru fiecare bradut care ne bucura casa prin prezenta lui inmiresmata, sa transformam lucrurile obisnuite care ne inconjoara in adevarate podoabe.

“Ii invit pe cei mici sa isi puna la lucru creativitatea, creand decoratiuni de brad din materiale dintre cele mai diverse, lipind, pictand, decorand cu paiete si sclipici.”Petruta Banita

La prima sedinta, cei mici vor invata sa realizeze din cofraje de oua clopotei si alte podoabe de agatat in brad si vor face globuri din portocale, cuisoare si alte materiale. Iar la a doua sedinta, se vor distra insirand si combinand pe o panglica diferite pattern-uri din hartie colorata pe care, apoi, le pot folosi pentru a isi decora camera sau chiar bradul, in asteptarea Mosului drag. Nu vor lipsi zurgalaii, turta dulce si, mai ales, voia buna!

Lector: Petruta Banita
Data incepere: 6 Decembrie 2014
Ora curs: 11:00
Numar ateliere: 2; Frecventa: saptamanal, sambata
Varsta Minima: 4; Varsta Maxima: 6
Cost: 110 ron; Cost redus (card fidelitate): 100 ron
Locul desfasurarii: Str. Popa Soare, nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Biserica Sfanta Vineri-Blvd Corneliu Coposu)
INSCRIERE LA CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.scoaladeartesimaniere.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.