„Piano Colours” – recital romantic „marca” Sergiu Tuhutiu

Seria de evenimente speciale programate la Sala Radio in luna decembrie, adevarate cadouri muzicale, debuteaza pe 3 decembrie (19.00) cu recitalul sustinut de pianistul SERGIU TUHUTIU, unul dintre cei mai valorosi tineri artisti romani, cunoscut publicului larg in urma castigarii unui pariu cu un studio de inregistrari din Londra!

Sub sugestivul titlu PIANO COLOURS, Sergiu Tuhutiu va propune la Sala Radio un program exclusiv romantic ce reuneste trei dintre cei mai mari compozitori ai repertoriului pianistic: LISZT, CHOPIN si SCHUMANN.

«Am ales un repertoriu exclusiv romantic pentru acest recital fiindca acesta reprezinta cel mai bine diversitatea coloristicii pianistice. Romantismul in arta a fost ca o eruptie inspre libertatea de exprimare a sentimentelor. Aceasta ‘evadare din cadru’ e cea care ma atrage si ma fascineaza cel mai mult. Depasirea limitelor e motorul vietii si cred ca romantismul muzical a reprezentat un moment important in acest sens.» – declara pianistul Sergiu Tuhutiu despre recitalul pe care il va sustine. Veti asculta asadar: LISZT – Studiu Transcendental Nr. 7 – “Eroica” si Sonetele 47 si 104 dupa Petrarca, CHOPIN – Sonata Nr. 2 in Si bemol minor, Andante Spianato si Marea Poloneza si SCHUMANN – Studii Simfonice.

Concertul poate fi ascultat in direct pe toate frecventele Radio Romania Cultural si Radio Romania Muzical din tara si in streaming live pe internet pe www.radiorormaniacultural.ro si www.romania-muzical.ro.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate “Bilete.ro”, in Magazinele Germanos si la Casa de Bilete a Salii Radio.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.