“Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani”

Cu ocazia sfintei sarbatori Sfantului Nicolae Teatrul de pe Lipscani realizeaza evenimentul “Mos Nicolae vine la Teatrul de pe Lipscani”, un spectacol ghidus pentru copiii cuminti. Astfel, pe 6 si 7 decembrie, 2014, incepand cu ora 11:00, la Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani sunteti asteptati de Mos Nicolae in magica lume a povestilor.

Proiectul se deschide cu basmul “Craiasa Zapezii”, de Hans Christian Andersen. Acest spectacol de teatru interactiv il va avea ca personaj principal chiar pe Mos Nicolae. Cu bastonul sau magic si cu vocea sa calda, el va descatusa o lume intreaga de basm. Personajele lui Andersen vor invada scena si vor invalui intreaga sala. Sunteti asteptati la un spectacol in care copiii-spectatori se vor afla in mijlocul actiunii.

Regia spectacolului este semnata de Gabriela Dumitru, iar din distributie fac parte: Niculae Urs (Mos Nicolae), Meda Victor (Craiasa Zapezii), Dan Radulescu (Kai) si Diana Saracutu (Gerda).

Intrarea la spectacol este libera, in limita locurilor disponibile. Cei care doresc sa participe sunt rugati sa sune la numerele de telefon 0734.000.236 si 0735.146.903, pentru a-si rezerva locurile.

Evenimentul este sustinut de ArCuB si Primaria Sectorului 5.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *