Se lanseaza noile abonamente pentru 2015 la Sala Radio!

Va pregatiti lista de dorinte de indeplinit in 2015? Ati dori sa faceti o surpriza cuiva drag la inceput de an cu un bilet la un concert deosebit? Vreti sa prelungiti atmosfera sarbatorilor cu alte momente speciale? Pentru toate acestea, Orchestrele si Corurile Radio Romania va pregatesc si in 2015, la Sala Radio, o noua serie de concerte si recitaluri. Si pentru a fi siguri ca nu pierdeti cele mai importante evenimente muzicale ale inceputului de an, va recomandam sa achizitonati, incepand cu 9 decembrie, noile abonamente pentru perioada ianuarie-martie 2015 a stagiunii Orchestrelor si Corurilor Radio Romania.

Seara Mozart, „Anotimpurile” lui Vivaldi, „Norma”, celebra opera a lui Bellini (in concert), cu soprana Elena Mosuc invitata in rolul titular, Integrala sonatelor de Beethoven pentru pian si vioara, partea a II-a, un prilej extraordinar de a-l asculta pe Valentin Gheorghiu la pian, alaturi de Gabriel Croitoru la vioara, concertul celebrului acordeonist francez Richard Galliano, sunt doar cateva dintre evenimentele speciale ce se vor derula la Sala Radio intre ianuarie si martie 2015 si la care puteti avea acces in baza abonamentelor. Dealtfel, acestea sunt valabile la toate concertele si recitalurile din stagiune.

Sunteti asteptati asadar din 9 decembrie la casa de bilete a Sallii Radio din strada General Berthelot 60-64 pentru a va asigura locurile cele mai bune! Pentru detalii puteti contacta casa de bilete la telefon: 021-303.14.28 sau 021-314.68.00.

Preturile abonamentelor pentur perioada ianuarie-martie 2015 sunt:

– Abonamente de acces:
– categoria I – 325 lei
– categoria a II-a – 260 lei
– categoria a III-a – 195 lei

– Abonamente cu valoare redusa (pensionari, elevi, studenti)
– categoria I redus – 195 lei
– categoria a II-a redus – 156 lei

Abonamentele de acces cu pret intreg sunt disponibile si www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in Magazinele Germanos. Cele cu pret redus se pot achizitiona numai de la casa de bilete a Salii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie si a cartii de identitate.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.