“Celebrate Christmas”: sarbatori in avans cu Dexter Walker & Zion Movement

Asociatia Culturala SpectacolArt anunta pentru 10 decembrie 2014, 20:00, la Cinema Patria, un concert extraordinar de muzica gospel intitulat ”Celebrate Christmas”. Cei care l-au sustinut au fost Dexter Walker & Zion Movement, grupul castigator in 2014 al premiului Stelar Award pentru cel mai bun cor gospel.

Dexter Walker & Zion Movement au reusit inca din primele 5 minute sa imprime buna dispozitie printre spectatori, intrand in scena intr-o procesiune specifica stilului gospel. Repertoriul a fost unul mixt, din care nu au lipsit colinde si cantece crestine prin care au transmis publicului energie. Publicul a fost si el la inaltime. Foarte receptiv, s-a lasat purtat in atmosfera plina de influente jazz si blues.

Concertul care se anunta a fi unul inedit, nu ne-a dezamagit, ba din contra, speram sa mai avem ocazia sa-i vedem pe cei care ne-au facut cunoscuta aceasta forma neobinsuita de energie si voie buna. In definitiv, astfel ei ne-au confirmat si definitia termenului “gospel”, derivat din “godspel” (din engleza veche), unde “god” insemna “bun”, iar “spel”-povestire. Asadar, Dexter Walker & Zion Movement au venit cu vesti bune, prevestind sarbatorile. Va recomandam si voua ca pe viitor sa nu ratati ocazia de a va intalni cu cei 35 de artisti si povestirile lor afro-americane.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.