MARATON DE DESENE ANIMATE CU SPONGEBOB PANTALONI PATRATI SI PINGUINII DIN MADAGASCAR LA NICKELODEON

In week-end-ul 17 -18 ianuarie, pe Nickelodeon se va desfasura un maraton de desene animate pentru intreaga familie. Mai precis, in cadrul maratonului vor fi difuzate, atat sambata, cat si duminica, cate opt episoade din cele mai cunoscute seriale Nickelodeon: SpongeBob Pantaloni Patrati si Pinguinii din Madagascar.

Asadar, inainte de premiera pe marile ecrane a filmului inspirat din serialul animat „SpongeBob Pantaloni Patrati”, si dupa ce filmul „Pinguinii din Madagascar” a ocupat timp de doua saptamani locul 1 in box office-ul romanesc, veti avea ocazia sa urmariti aventurile celor mai iubite personaje de pe Nickelodeon intr-un maraton care va dura doua zile. Maratonul va incepe zilnic la ora 14.00, si se va incheia la ora 17.55, atat sambata, cat si duminica.

Cine locuieste intr-un ananas in adancul marii? Este, desigur, vorba de faimosul personaj de desene animate, SpongeBob Pantaloni Patrati, creat de biologul marin Stephen Hillenburg. Un personaj plin de viata, galben, zambitor, dragut din cale-afara, pus pe sotii extrem de hazlii si de nebunesti, ce are parte de tot felul de aventuri care mai de care mai adorabile si mai distractive, pline de umor pentru copii, dar si pentru adultii ce-si doresc sa petreaca timp alaturi de cei mici. Iar copiii chiar au ce-nvata din joaca prietenilor subacvatici: in 2010, un baietel din New Jersey si-a salvat de la inec fratele mai mic, folosind o tehnica de inot pe care ar fi invatat-o chiar de la amicul cel galben, poros si amuzant!

De-a lungul celor opt episoade din SpongeBob Pantaloni Patrati, difuzate de Nickelodeon in cadrul maratonului, pe fundul marii se vor da doua petreceri: una pentru aniversarea restaurantului domnului Krusty Krab, iar cealalta pentru sarbatorirea zilei de nastere a Regelui Neptun. Desigur, nimic nu iese asa cum este planificat. Ba mai mult de atat, SpongeBob Pantaloni Patrati si Patrick pleaca intr-o excursie la Marea Bariera de Corali, unde se vor rataci si vor avea parte de aventura vietii lor.

Dupa ce Pinguinii din Madagascar au luat cu asalt cinematografele in filmul lor, acum vor asedia complet si televizoarele. Asadar, in week-end, cei patru pinguini – Capitanul, Kowalski, Rico si Soldat-, unul mai nebunatic decat altul, vor incerca sa o salveze pe vidra Marlene, care dispare in conditii misterioase, vor fi nevoiti sa isi rezolve problema cu robotul de bucatarie care scoate un nor de fum toxic ce ameninta intreaga planeta si, mai ales, va trebui sa ii vina de hac lui KuchiKukhan, Distrugatorul de Lumi, eliberat accidental de Soldat. De-a lungul celor opt episoade, Soldat ajunge in mai multe situatii periculoase, cum ar fi aceea de a risca sa ajunga mancare pentru foci. Noroc ca este salvat la timp de devotatii lui prieteni, Regele Julien, Capitanu’, Rico si Kowalski.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.