Bogdan Stanoevici si Laura Cosoi spun povestea unui fost agent secret in “Cel ales”

Cristian Comeaga, regizorul filmelor “La bani, la cap, la oase”, „Asfalt Tango”, “Filantropica”, “Restul e tacere” revine cu un nou film pe marile ecrane din Romania. “Cel ales”, povestea unui fost agent secret, care a parasit Romania cu decenii in urma, va fi lansat in cinematografe pe 24 aprilie, fiind distribuit de InterComFilm Distribution.

In rolurile principale ii regasim pe actorul Bogdan Stanoevici (“Secretul lui Nemesis”, “Noi, cei din linia intai”, “Portretul luptatorului la tinerete”) si vedeta de televiziune Laura Cosoi (“La bloc”, “Cu un pas inainte”, “Nasa”), aflata la primul ei rol principal intr-un lungmetraj. Alaturi de cei doi, il regasim pe indragitul actor Nicodim Ungureanu (“California Dreamin’ (nesfarsit)”, “Pescuit sportiv”, “Visul lui Adalbert”, “Despre oameni si melci”), precum si pe singura actrita romanca nominalizata la Premiile Goya, Olimpia Melinte (“Canibal”, “#Selfie”, “Sette opere di misericordia”).

Povestea filmului incepe în anii ’80, cand domnul X (Bogdan Stanoevici) a fost ajutat sa fuga din tara tocmai de cei care erau pusi sa-l tina in ea cu orice pret. Ani mai tarziu, i-au cerut un favor, la schimb: o crima. S-a impotrivit intai, apoi s-a conformat, dar ezitarea l-a costat scump: l-au declarat mort, in timp ce el a trebuit sa paraseasca tara de adoptie, renuntand la identitate, la familie, la toata viata sa. Credea ca a pierdut totul, dar a descoperit recent ca mai are inca mult de pierdut. In prezent, domnul X conduce, alaturi de o tanara necunoscuta (Laura Cosoi), o masina printr-o tara care nu mai e a lui, in cautarea iesirii din labirintul in care a intrat cu treizeci de ani in urma.

„Cel ales” este produs de catre Domino Film, producator fiind regizorul Cristian Comeaga.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.