A VISION OF MERCURY, show tribut QUEEN la Hard Rock Cafe

Anul trecut JOSEPH LEE JACKSON a primit, alaturi de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribut din Marea Britanie! Anul acesta, castigatorul Best Tribute Act UK 2014 vine pe 27 martie la Bucuresti, in Hard Rock Cafe, pentru a aduce publicului roman magia unui show QUEEN, personificandu-l pe solistul Freddie Mercury!

JOSEPH LEE JACKSON, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff si in sali de prestigiu din Europa ajunge de aceasta data la Hard Rock Cafe! Solist si actor profesionist cu peste 20 de ani de experienta, JOSEPH LEE JACKSON performeaza ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distinctii pentru autenticitatea prestatiei si a cantat in fata lui Roger Taylor, Brian May si membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monumet dedicat memoriei starului in Marea Britanie.

Veniti sa ascultati live “We Are The Champions”, “I Want It All”, “Somebody To Love”,“A Kind Of Magic,” „I Want To Break Free” si multe alte hituri QUEEN! JOSEPH LEE JACKSON, aduce in fata publicului un show dinamic, din care razbate carisma inconfundabila a unuia dintre cei mai spectaculosi solisti din istoria rockului.

Pentru showul A VISION OF MERCURY din 27 martie sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete:

VIP – 150 lei (acces la sesiune de autografe)
Categoria I – 90 lei (loc la masa, in fata scenei)
Categoria II – 60 lei – (loc la masa, in restul salii)

Biletele se gasesc la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, magazinele Germanos si online pe www.bilete.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *