CineSoc, o noua serie de evenimente la Sala ARCUB

CineSoc este noul eveniment marca ARCUB, care va transforma lunar sala de spectacole din Batiste 14 intr-o sala de proiectie cinematografica. Astfel, programul urmareste sa devina o alternativa la filmul de mall si, in acelasi timp, o completare a ofertei existente deja in salile independente din Centrul Bucurestiului.

In acest context, CineSoc le va prezenta spectatorilor bucuresteni filme inedite, care nu au fost distribuite in cinematografele din Romania ori au avut o circulatie foarte restransa. Se vor proiecta filme atent selectionate, cu subiecte extrem de puternice, provocatoare, care nu vor lasa publicul indiferent. Provocatoare, insa nu in mod steril, ci solid dezvoltate si dublate de o estetica pe masura.

Prima editie a CineSoc va avea loc miercuri, 25 februarie, incepand cu ora 19.00, publicul cinefil avand ocazia sa vada documentarul “Into the Abyss”, in regia lui Werner Herzog.

Programul nu va tine cont de varsta filmelor propuse, ci de calitatea acestora, punctul comun fiind caracterul provocator al subiectelor abordate. Filmele vor fi proiectate in versiune originala, cu subtitrare in limba romana.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) si online, pe bilete.arcub.ro.
Pretul unui bilet este de 10 lei.

Share

One thought on “CineSoc, o noua serie de evenimente la Sala ARCUB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.