Blind date cu un film!

Cei care vor sa se detaseze de rutina sunt provocati sa mearga la un blind date cu un film. Cinema Elvira Popescu impreuna cu Asociația Macondo, va propun o seara de film cu un concept inedit in data de 18 februarie, de la ora 19:00. Un film surpriza va fi proiectat pentru cinefilii curiosi care vor participa. Si asta nu este tot! Daca zeii sunt de partea voastra, puteti castiga o seara ca in filme, din partea Ceainariei La un Ceai. Puteti cunoaste o persoana noua si cine stie ce va urma?

Iata regulile:
1. Luati-va doza de curaj necesara si mergeti la Cinema Elvira Popescu in data de 18 februarie, de la ora 19:00.
2. Filmul care urmeaza sa fie vizionat nu o sa fie divulgat. Prin urmare, curiozitatile trebuie tinute in frau. Organizatorii sunt secretosi tocmai pentru a pastra farmecul jocului. Va dau doar un singur pont: pelicula este o excelenta poveste de dragoste, o poveste cu scantei, pasionala, duioasa si marcanta, in limba franceza.
3. Inainte de a incepe filmul, provocarea blind date va fi adresata spectatorilor, asa ca tineti-va degetele incrucisate daca vreti sa atrageti norocul de partea voastra. Doi dintre participanti, care nu se cunosc, vor fi trimisi impreuna la un ceai. Prin tragere la sorti, acestia vor castiga o seara aromata cu ceai Ginger Kiss si prajituri delicioase la Ceainaria La un Ceai.
4. Bucurati-va de film chiar daca nu v-ati informat in prealabil despre sinopsis, care este distributia, cine este regizorul. E doar un blind date! Va incumetati?

Detalii pe pagina de Facebook a evenimentului Blind date cu un film.

Tariful intreg pentru un bilet este 15 lei, iar studentii si posesorii cardului Culture pot achizitiona bilete la 10 lei. De asemenea, se pot rezerva bilete si prin Eventbook.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.