Martisoare culturale la Fundatia Calea Victoriei

In luna Martie, Fundatia Calea Victoriei va ofera martisoare culturale spre rasfatul doamnelor si domnisoarelor. Sunteti invitati asadar sa alegeti dintre cursurile de Stil vestimentar feminin, Machiaj, Pictura, Design interior, Povestile cuplurilor celebre si Ateliere de cresterea increderii in sine si dezvoltare personala.

Pentru a fi cochete si dichisite la venirea primaverii, puteti alege Atelierul de Stil vestimentar feminin, din 4 Martie. La acest curs veti afla cum sa va alegeti hainele in asa fel incat sa va puneti in evidenta calitatile, dar si cum sa combinati nuante si tonuri de culoare. Iar Cursul practic de machiaj, din 14 Martie va ofera instrumentele si tehnicile de baza pentru crearea machiajului perfect atat pentru zi, cat si pentru seara, precum si sfaturi personalizate. In plus, fiecare cursanta va primi o trusa profesionala de machiaj.

Atelierul Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei, din 2 Martie va ajuta sa fiti o prezenta publica placuta si admirata. Prin exercitiile de stapanire a tracului si gestionarea emotiilor, veti afla cum sa socializati mai usor cu cei din jur si sa comunicati cu lejeritate.
Aduceti eleganta ai inovatia in casa dumneavoastra, explorand diverse stiluri ale designului interior la cursul de Introducere in Design interior si Arhitectura, din 12 Martie. Invatati cum sa aplicati in propria locuinta cateva reguli simple si eficiente pentru a va transforma casa in cuibul confortabil pe care vi-l doriti.

Atelierul de pictura si creativitate din 6 Martie va permite sa va jucati cu propria imaginatie si, in acelasi timp, sa explorati patru mari curente artistice: Art nouveau, Pointilismul, Cubismul si Expresionismul. Picturile se vor realiza pe patru suporturi diferite si vor combina texturi si tehnici aparte pentru fiecare dintre ele.

O luna a feminitatii si a optimismului nu putea fi completa fara povestile de dragoste ce au ramas in istorie. Sunteti asteptate sa patrundeti in lumea pasionala a indragostitilor la cursul Cupluri celebre dincolo de mit, unde ii vom cunoaște pe Antoniu si Cleopatra, Paris si Elena, dar ai cupluri apropiate vremurilor noastre, precum Scott si Zelda Fitzgerald sau Simone de Beauvoir si Jean-Paul Sartre.

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro
Mai multe detalii la www.victoriei.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.