„Wild Tales” deschide TIFF 2015

„Wild Tales”/ „Relatos Salvajes”, nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun film strain, deschide editia a 14-a Festivalului International de Film Transilvania (29 mai – 7 iunie 2015). Lider de box office in Argentina anul trecut, comedia neagra despre razbunare ii va incanta pe spectatori in Piata Unirii din Cluj-Napoca vineri, 29 mai, incepand cu 20.45.

„Filmul propus de Argentina la Oscar e salbatic in toate sensurile cuvantului. Farsa asta despre razbunare e feroce si incredibil de amuzanta. Regizorul si scenaristul Damian Szifron n-a facut un singur film, ci sase lipite sub un singur titlu si trimise intr-o lume care s-ar putea sa nu fie pregatita pentru ele”, scrie revista americana „Rolling Stone”.

Filmul lui Damian Szifron este co-produs de Pedro Almodovar si a facut senzatie la Cannes 2014, unde a rulat in competitie si a fost cumparat de distribuitori din lumea intreaga. In Romania, va fi distribuit de Transilvania Film, in luna iunie.

„Wild Tales” va fi inclus la TIFF in Focus Argentina, care va cuprinde cele mai bune productii argentiniene din ultimii doi ani si va aduce la Cluj o importanta delegatie de regizori, actori si producatori.

Trailer:

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.