SUFLET IN CULORI – Concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism

Stiati ca in 2 aprilie se sarbatoreste Ziua Internationala de Constientizare a Autismului? Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism au demarat, incepand cu anul 2014, un proiect comun de informare si constientizare si, in acelasi timp, o campanie de strangere de fonduri in beneficiul copiilor diagnosticati cu Tulburari din Spectrul Autismului (TSA). Astfel, duminica, 29 martie 2015, incepand cu ora 19.00, pe scena Salii Radio din Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Asociatia Help Autism, organizeaza cea de-a II-a editie a evenimentului “SUFLET IN CULORI”, concert caritabil in beneficiul copiilor cu autism.

Evenimentul caritabil va reuni trei nume de referinta ale scenei muzicale internationale:
violonistul Remus AZOITEI, numit de catre revista britanica The Strad “virtuoz incurabil cu suflet si tehnica fabuloase”
pianista Mara DOBRESCU, stabilita de 10 ani in Franta, laureata a mai multor concursuri internationale precum Fondations Yamaha, Meyer, Tarazzi et Nadia et Lili Boulanger
pianista Diana IONESCU, “ambasadoare a culturii romane peste hotare si premiata pentru contributia sa la relatiile romano-britanice, considerata una dintre cele mai fermecatoare interprete ale generatiei sale.“

Prima editie a concertului Suflet in culori a avut loc pe scena Salii Radio in data de 3 aprilie 2014, iar recitalul a fost sustinut de patru tineri artisti: soprana Rodica VICA, tenorul Stefan POP, violonistul Vlad MAISTOROVICI si pianistul Stefan DONIGA.

BILETELE SUNT DISPONIBILE PE WWW.BILETE.RO, IN OFICIILE POSTEI ROMANE, IN MAGAZINELE IMMEDIO SEMNALIZATE BILETE.RO, IN MAGAZINELE GERMANOS SI LA CASA DE BILETE A SALII RADIO.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.