“Vine barza!” la Teatrul de pe Lipscani

Vineri, 20 martie, (19:00), Teatrul de pe Lipscani va invita la premiera comediei “Vine barza!”, adaptare dupa Andre Roussin. Distributia este formata din Adriana Trandafir, Mihai Ciuca, Anca Dinicu, Doina Teodoru si Gabriel Fatu, iar regia este semnata de Lucian Iancu. Sunteti invitati asadar sa luati parte la una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez. Incurcaturi, qui-pro-quo-uri si tot felul de aventuri si nazbatii ale personajelor. Pentru cine va veni barza?

O comedie exploziva si extrem de vie, la care Adriana Trandafir, va invita sa radeti si sa va simtiti bine. La inceput de primavara, sunteti asteptati, cu mic, cu mare, la un spectacol viu, plin de energie si voie buna, un spectacol proaspat care va va da sansa sa uitati, pentru un timp, de grijile zilnice si sa va amuzati alaturi de cativa dintre actorii de seama ai Teatrului de pe Lipscani.

Poftiti, asadar, pe 20 Martie, la ora 19:00 in Sala Mare a Teatrului de pe Lipscani pentru o portie zdravana de umor de cea mai bună calitate. Va invitam sa aflati pentru cine vine barza si cine este vinovatul.

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului de pe Lipscani, de luni pana duminica, in intervalul orar 12:00-22:00 si online pe www.bilete.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *