JAZZAJ la ARCUB: Concert live „Rhythm of the Soul”

Concertul „Rhythm of the Soul”, din data de 28 martie, va aduce pe scena ARCUB doua momente artistice complementare ce vor oferi serii de sambata un sound inedit. Incepand cu ora 20.00, Soul Serenade va deschide aceasta editie a Jazzaj pe ritm de gospel blues, ritm ce i-a propulsat pe membrii trupei pe scene internationale, dupa care scena va apartine vocii si personalitatii impresionante a Irinei Popa, alaturi de experimentatii Sinners, intr-un recital de funky-soul-jazz.

Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a muzicii roots, care continua sa exploreze idei si emotii prin cea mai pura forma a muzicii. Trio-ul, format din Adelina Chivu, Andrei Rotariu si Codrut Andrei, ofera o combinatie aparte intre chitara slide, voci, mandolina, muzicuta si tamburina, care trimite publicul intr-o calatorie ce porneste pe strazile din Chicago, pana pe drumurile prafuite din sud.

Irina Popa este una dintre cele mai pregnante, mai autentice si mai expresive voci ale noului val de interpreti romani de jazz. Talentul ei innascut, specific si intens, si vibe-ul oferit de The Sinners (Cornel Cristei, Ralu Bitulescu si Virgil Popescu) isi pun amprenta pe fiecare piesa abordata, fie ca provine din inspiratia si fantezia pianistului-compozitor-creator Cornel Cristei, fie ca este preluata din repertoriul international de jazz – indeosebi cunoscute piese standard – pop sau rock.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Detalii pe www.arcub.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.