Liviu Prunaru si Valentina Svyatlovskaya in Stagiunea Regala

Duminica, 22 martie, Camerata Regala, ansamblu aflat sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, va invita incepand cu orele 19.00 la Ateneul Roman (str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) la al treilea concert din Stagiunea Regala. STAGIUNEA REGALA este un nou proiect demarat de Camerata Regala, proiect ce va aduce in fata publicului artisti de talie internationala, interpretari de referinta si va oferi acestuia ocazia sa se bucure de sunetul unic al unor instrumente de colectie, foarte rare precum Antonio Stradivari, Giuseppe Guarneri del Gesu, Andrea Amati, Giovanni Battista Guadagnini.

In cadrul celui de-al treilea concert din Stagiunea Regala, Camerata Regala propune melomanilor o incursiune in ciclul de concerte “Anotimpurile” ale compozitorilor Antonio Vivaldi si Astor Piazzolla. De aceasta data, elementul inedit este inlocuirea dirijorului cu solistul, care va interpreta si va dirija in acelasi timp. Invitatii acestui concert sunt Liviu Prunaru si Valentina Svyatlovskaya, doi violinisti de exceptie, bine – cunoscuti publicului meloman din Romania.

Biletele pentru concert sunt disponibile in reteaua bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. Mai multe amanunte despre concert, dar si despre activitatea Cameratei Regale puteti afla pe site-ul lor – www.camerata-regala.ro si de pe pagina de Facebook a ansamblului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.