Hope Concert, un eveniment cu suflet

Miercuri, 18 martie, am luat parte la Hope Concert, organizat de “Fundatia Hope and Homes for Children Romania”. De 16 ani, Fundatia are ca scop prevenirea institutionalizarii copiilor din Romania, sustinand familiile in cadrul carora riscul de abandon este ridicat. Cea de-a 3-a editie a Galei Hope and Homes for Children 2015 a fost gazduita si in acest an de Ateneul Roman, fiind unul din partenerii principali ai evenimentului.

In deschiderea concertului, oaspetele de onoare, presedintele Romaniei Klaus Iohannis, a tinut un discurs prin care a laudat eforturile sustinute ale Fundatiei pentru protejarea copiilor si a familiilor vulnerabile. La eveniment au participat numeroase personalitati precum Printesa Marina Sturdza –  Presedinte de Onoare si Alexandru Tomescu – Ambasador al HHC, Andreea Raducan, Helmuth Duckadam, Dana Savuica, Magda Palimariu, Corina Caragea, Alexandra Ungureanu si multi altii.

Sweet Damage Crew
, cei mai cunoscuti artisti de graffiti din Romania au transmis mesajul copiilor institutionalizati prin realizarea unui “live street art performance” in fata Ateneului Roman ce a putut fi urmarit de catre spectatori pe toata durata evenimentului. Alaturi de fundatia HHC au fost artisti precum violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, soprana Irina Iordachescu, ansamblul Violoncellissimo,duo-ul de jazz Mircea Tiberian si Nadia Trohin, actrita Ana Pepine, Zoli Toth si cei de la Sweet Damage Crew. De laudat gestul participantilor la acest eveniment, care au performat pro bono, precum si initiativa de a pune la dispozitia spectatorilor formularul prin care acestia au avut posibilitatea sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit catre HHC Romania.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.