TRIALOGURI la ARCUB: Cum sa citesti fara sa te imbolnavesti de elitism?

O noua editie a Trialogurilor la ARCUB va avea loc joi, 26 martie, incepand cu ora 19.00, la Ceainaria ARCUB. Invitatii acestei seri de Trialoguri sunt scriitorul Costi Rogozanu, moderatorul Andrei State si muzicianul Dan Byron, care va asigura fundalul sonor al acestei intalniri neconventionale din cadrul ARCUB.

Tema acestei editii propune un exercitiu necesar tuturor iubitorilor de lectura si bine ancorat in cotidian: cum sa citesti fara sa te imbolnavesti de elitism? Invitatii vor dezbate diferența majora dintre placerea pura de a citi, ce porneste de la curiozitate, fascinație si inlaturarea prejudecatilor si lecturarea superficiala, „de consum”, care conduce la un soi de elitism ce dauneaza lumii literare.

Cu experienta vasta in acest domeniu, Costi Rogozanu si Andrei State vor discuta, pe un ton relaxat, apeland si la experienta publicului, despre unul dintre cele mai apreciate moduri de a petrece timpul liber, iar Dan Byron, cunoscut ca membru al trupei ce ii poarta numele si fost membru al Kumm si Urma, va completa dialogul cu versurile sale ce descriu conditia omului modern.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.